пʼятницю, 30 вересня 2011 р.

І Бібліотечний форум

    
30 вересня 2011 року об 11.00 у концертній залі обласної філармонії “Плеяда” відбувся  Перший обласний бібліотечний форум “Публічна бібліотека Вінниччини: новий образ в новому столітті”, присвячений Всеукраїнському дню бібліотек.
 Його у нашій області організували вперше. Результатом пленуму стало затвердження стратегії подальшого розвитку читалень області. Окрім самих бібліотекарів, в обласній філармонії «Плеяда», зібрались представники усіх рівнів влади Вінниччини. Це і керівники Вінницької облдержадміністрації та  обласної ради, представники органів місцевої влади з районів та міст області, працівники обласних, районних, міських, сільських книгозбірень з усіх куточків Вінниччини, бібліотечні фахівці вищих навчальних закладів – члени громадської організації “Асоціація бібліотек Вінниччини”, а також директор програми “Бібліоміст” Матей Новак, гості із Києва, представники міжнародних організацій тощо.
 Мені з нашим сільським головою Скопчаком В.О. також випало за честь побувати на Першому обласному бібліотечному форумі і нагороджено почесними грамотами, подяками  та призами.
   























2 коментарі:

Ганна сказав...

Яка урочиста подія! Дякуємо за запрошення взяти участь, Бібліоміст гарно представлений на події! :)

Бібліотека села Міжлісся сказав...

Так подія урочиста. Ми всі були раді брати участь в І бібліотечному форумі. Хочу подякувати команді Бібліоміст за їх подарунки учасникам.