середу, 7 травня 2014 р.

"Чарівне царство книжок"

       Бібліотека дуже шанобливо становиться до читачів-першокласників. Доброю традицією став обов`язковий запис всіх першокласників до бібліотеки. Ця подія відбувається у формі дитячого свята, в ході якого діти спілкуються грають, співають, читають вірші. Наприкінці свята кожному видається перша книжечка з фонду бібліотеки для самостіного читання та посвідчення читача.
     Так і сьогодні на екскурсію до нашої бібліотеки завітали найменші учні школи - першокласники з вчителем Житнюк Т.М.. Маленькі "чомусики" і "запитайлики" пройшлися вулицями нашого "казкового містечка" - бібліотеки. Заглянули до "чарівних палаців" - стелажів, на яких живуть наші друзі - книжки.
    Першокласники показали своє уміння читати вголос, знання прислівй про книгу .Учні із цікавістю відгадували загадки, які запропонувала їм сільський бібліотекар.
     Учні отримали уявлення про сільську бібліотеку , ознайомилися з основними правилами користування бібліотекою і книгою та відгадали всіх казкових героїв. Першокласники записалися до бібліотеки та отримали цікаві книжки.
   
 
 
 

















Немає коментарів: