четвер, 19 березня 2015 р.

"Краса врятує світ, а поезію врятує Ліна Костенко"





          

     Ліна Василівна Костенко,  видатна українська поетеса, геніальна, неперевершена, особистість з великої літери, жива легенда сучасності, 19 березня святкувала свій 85 – річний ювілей й ми святкували разом з нею. 

     Її творчість – велике, глибинне, невичерпне, справжнє джерело живих, яскравих, життєстверджуючих цитат, яких цитуй - не на цитуєшся, милуйся - не намилуєшся, слухай – не слухаєшся !
    Її  яскрава поетична мова випромінює якусь незбагненну привабливу силу, від якої не відірвати погляд, думки, почуття, вона захоплює, заполоняє душу і серце своєю величною красою і мудрістю, вишуканістю поетичного вислову.

   Ліну Костенко знають, люблять і обожнюють мільйони людей в Україні. Ми горді, ми пишаємось, що на нашому українському поетичному небосхилі зійшла й променіє усіма поетичними барвами нова, яскрава зірка – Ліна  Василівна Костенко.
  До славного ювілею Ліни Костенко в Міжліссянській сільській бібліотеці пройшов поетичний калейдоскоп «Краса врятує світ, а поезію врятує Ліна Костенко», в програмі якого перегляд презентації  «Я вибрала долю сама»,   музичні хвилинки „Ліна Костенко „Мій перший вірш”,  „Ліна Костенко  „Душа” , слайд - шоу  „Бузиновий цар”та декламування поезій поетеси учнями 1-5 класів з вихователем групи продовженого дня Федюк Л.Л. 

            





















Немає коментарів: