пʼятницю, 31 травня 2013 р.

Прощавай садочок

      Ось і виросли малюки, ще недавно вчилися ходити, говорити. Здається, тільки вчора вони прийшли перший раз з мамами за ручку в дитячий сад - і ось вже прийшла пора сказати прощальні слова дитячому саду, теплого, рідного, гостинному будинку. Попереду школа - шкільні радості, шкільні товариші, перерви, дзвінки і букварі. Перші труднощі, відповіді коло дошки, оцінки і домашні завдання.
      У дитячому садочку с.Міжлісся відбулося свято Випуску дітей із різновікової групи. На свято були запрошені батьки, які із задоволенням спостерігали за здобутками і вміннями своїх діток.
     Маленькі випускники висловлювали щирі подяки тим, хто протягом кількох років їх виховував, готував до шкільного життя.

      Молодші діти привітали своїх старших товаришів, побажали їм щасливої шкільної дороги.
    Це перший випускний у життя. Красиве свято, але одночасно і сумний, адже дітки починають прощатися з дитинством. Так хочеться зупинити їх: "Не поспішайте дорослішати, не треба, адже дитинство не повернеш. Поживіть ще в ньому небагато, порадійте дитячої безтурботності". Дитинство - найбезтурботніший, щасливий час. Скільки разів, вже будучи дорослими, всі ми повертаємося подумки в дитинство і думаємо - який же це щасливий світ! Тож побажаємо, щоб у кожного сьогоднішнього малюка в неминучому дорослому житті обов'язково здійснилася дитяча мрія.
 








































 

Немає коментарів: