неділю, 5 березня 2017 р.

"Я - жінка! Я - Богом запалена свічка!"





     У Войнашівській громаді відбувся урочистий концерт "Я - жінка! Я - Богом запалена свічка!" до Дня 8 Березня.
     Сьогодні важко назвати хоча б одну сферу діяльності, де б не працювали жінки, як і неможливо собі уявити будь-яку професію без чарівних посмішок, дбайливих рук і небайдужих жіночих сердець. Дуже важко жити без ласкавого маминого погляду і лагідних рук, які завжди втішать і заспокоять, без очей коханої жінки, які розуміють все, чим ти живеш, без голосу донечки, який дає наснагу і надію на майбутнє.


       5 березня у Будинку культури с. Міжлісся Войнашівської територіальної громади відбувся урочистий концерт до Дня 8 Березня.
     Перед концертом Войнашівський сільський голова В. О. Скопчак прозвітував про роботу сільської ради за 2016 рік та щирими словами привітав усіх жінок, дівчат, матерів і бабусь зі святом Весни. А також разом із фахівцем із соціальної роботи Барського РЦ СССДМ Т. В. Іздепською оголосили подяки матерям-вихователям дитячих будинків сімейного типу Трохимчук Неллі Валеріївні, Вишковській Світлані Василівні, Захарук Аллі Анатоліївні за добросовісне виховання дітей, людяність, душевну щедрість, чуйність і взаєморозуміння та нагородили грамотою за материнську відданість, родинне тепло любов та піклування матір-героїню Дзюбенко Світлану Миколаївну, яка народила та виховує 8 дітей.
      Глядачів розважали та вражали учасники художньої самодіяльності будинку культури с. Міжлісся під керівництвом директора сільського БК Матвійчук Лесі Іванівни. Особливо вразив виступ Оксани Лісової та ансамблю дівчаток Войнашівської ЗОШ, Лесі та Валерія Лоянів, а також розчулила до сліз пісня «Помолимся за родителей» у виконанні Алли Довгань та Лесі Матвійчук. І на завершення святкового концерту глядачів повеселили пісні гурту «Войнашівські пави».
           У це прекрасне свято від усієї душі бажали любові, добра, тепла, ніжності та миру.



























Немає коментарів: