пʼятницю, 15 листопада 2013 р.

"Правові знання - частина загальної культури"

     


 Сьогодні пройшов діалог-відеоконференція в режимі SKYPE "Правові знання - частина загальної культури" між бібліотеками с.Міжлісся Барського району та с.Тиманівка Тульчинського району.У конференції приймали участь учні 9 класів Тиманівської та Войнашівської шкіл.

     Збагатити правові знання учнів , виробити навички швидкої орієнтації у морально-правових ситуаціях, які виникають у повсякденному житті підлітків, формувати усвідомлене розуміння своїх прав і обов’язків, донести до молоді інформацію про відповідальність за свої дії та вчинки, виховувати доброту, взаєморозуміння, повагу до всіх груп людей, їх цінностей, традицій, переконань – саме такою була мета даного заходу, що був підготовлений спільними зусиллями вчителя правознавства Войнашівської ЗОШ І-ІІІст Луцкової Галини Вікторівни та бібліотекарів Патерок Людмили і Белоус Надії.
      До уваги дітей в бібліотеках були підготовлені змістовні книжкові виставки.
     Кожен з учасників мав можливість взяти участь у діалозі. Бо, необхідно зауважити, що та робота з дітьми надасть найбільшого ефекту, де проходитиме реальне жваве спілкування.
     При спілкуванні діти познайомились, поділилися планами на майбутнє та розповіли про свої захоплення. Від зустрічі  в усіх присутніх залишились  гарні враження.

 












 
 

Немає коментарів: