пʼятницю, 22 листопада 2013 р.

"Гріє душу село, моє рідне село"

 
    Для всіх жителів Войнашівської громади  відбулася важлива подія – святкування Дня села. Важко передати словами ті радісні емоції, що вирували у душах жителів того дня.
    Ведучими на святі були чарівні  Юлія Раймен, Марина Зубікова та Назарій Матвійчук. За традицією перше слово надали нашому шановному сільському голові  – В.О.Скопчаку. Василь Олексійович звітував про роботу громади та  поздоровив всіх зі святом, побажав землякам всіляких гараздів і щастя.



    Почесні гості з Бару - голова райдержадміністрації Г.І. Лук та голова районної ради  М.В. Радіонов привітали нашу громаду, висловили впевненість у щасливому майбутньому села.
    Свято пройшло ніби на одному диханні. Пісні, танці, вітання… Було вшановано старожилів нашого села , почесних жителів села , багатодітні родини та інші. Було переглянуто презентацію "Люблю тебе, мій яблуневий краю" про історію села, підготовлену бібліотекарем Патерок Л.М.
    Незабутні спогади та свято душі нам подарували тріо "Роксолана", А.Матвійчук, О.Рекунчак, В.Шевченко, М.Корчинський, дует О. Копитко та Л.Матвійчук, О.Шевчук, Н.Єлькіна, Ю.Шевчук, Б. Лєщєнко, Є.Кононенко, Н.Матвієнко та дует баяністів Н.Матвієнко та А. Мілінчук.. Ці артисти соїми запальними піснями піднімали настрій глядачам.
   Не було меж нашому здивуванню, коли на сцену вийшов відомий гурт "Войнашівські пави".
   Концерт, без перебільшення, був підготовлений на високому рівні. Усі учасники заходу вкотре довели, що войнашівський край дійсно багатий на таланти.
   Від імені сільського голови та директора будинку культури, від усієї громади щира вдячність людям, які брали активну участь у підготовці Дня села.
 
 
 





                                                         Презентація історії села.
 


 

 

 







 

 

Немає коментарів: