вівторок, 23 серпня 2011 р.

Святкування 20річниці Дня Незалежності


Україна – це наша рідна держава, в якій ми народи­лися, росли, живемо, пра­цюємо, закохуємося, в якій живуть наші батьки… Ко­жен з нас є частинкою її, її дитиною, про яку вона пі­клується, яку годує та одя­гає. Бо вона – це не уряд, не влада, не місце нашої робо­ти, Україна – це та вулиця, де стоїть наш будинок, це земля, на якій ми вирощує­мо городину, де росте бать­ківський сад, де ми сказали своє перше слово, де про­йшлися маленькі ніжки си­ночка й донечки…, це річ­ки, сади, поля, моря… Це там, де нас знають, люблять і пам’ятають… Це те місце, де завжди буде наша душа.


Вже є 20 років з дня проголо­шення нашої держави не­залежною суверенною і єдиною. Історія нашої дер­жави величезна. За її сво­боду полягли мільйони. За­раз ми маємо можливість жити у вільній державі і проходимо разом з нею усі етапи її розвитку, радіємо і сумуємо разом з нею. А що­року, 24 серпня відзначає­мо її День Незалежності.
    У нашому районні святку­вання цього свята відбуло­ся напередодні, 23 серпня, і було поєднано з Днем Пра­пора. Святкові заходи роз­почалися з дев’ятої ранку. Жителі села Міжлісся також брали участь у святкуванні.








Немає коментарів: