суботу, 28 вересня 2013 р.

Дорогі колеги-бібліотекарі!
Наприкінці вересня чаклунка-осінь дарує нам золото падолисту, різнобарв’я жоржин і своє неповторне свято Всеукраїнський день бібліотек.
 
Це свято – Ваш Успіх, Радість, Натхнення, Талант, Розум, Краса і Сила.

Разом із Вами це свято відзначає багатомільйонний загал читачів України, вихованих ще з часів Ярослава Мудрого в дусі поваги до бібліотек – храмів книжкової мудрості. Кожна нація, прагнучи до розвитку і збереження свого культурного надбання, плекає книгозбірні й всебічно сприяє процвітанню бібліотечної справи, гідно поціновує інтелектуальну працю бібліотекарів.


Сердечно вітаємо подвижників цієї важливої справи у царині освіти з професійним святом!

Бібліотекар стоїть біля витоків мудрості, він зберігач і провідник, який забезпечує користувачам доступ до інформації, знань, і, через книгу, наукове та художнє слово утверджує високі духовні ідеали нації.

Сучасна  бібліотека – це не лише зібрання текстів та документів, це великий світ соціальних комунакацій, місце, де зростають діти, формуються особистості. Сьогодні майбутнє лише за тими бібліотеками, які поєднують традиційну культуру спілкування з книгою з новими інформаційними технологіями.

Ми щиро віримо, що держава, в тому числі органи місцевої влади, керівники навчальних закладів посилять свою увагу до фінансово-матеральної бази наших бібліотек і до соціального стану бібліотекарів, бо подальший розвиток бібліотечної справи – це запорука високої якості освіти, ефективного розвитку всього нашого суспільства.

Дорогі колеги! Цього чудового дня, що налитий по вінця багатством осінніх кольорів, вітаючи Вас з професійним святом, святом духовності, мудрості і знань, щиро дякуємо Вам за високий професіоналізм, безмежну, подвижницьку відданість своїй справі, зичимо Вам здоров’я на довгі роки, нових творчих здобутків, енергії, наполегливості, непохитної віри у свою велику мету!

Нехай увічнюються успіхом усі Ваші справи та починання!

Нехай ніколи не зникають з Ваших облич усмішки, не вичерпується творчий потенціал, множаться гаразди у Ваших домівках!

Вітаємо також із цим святом користувачів бібліотек, наших партнерів – книговидавців, книгорозповсюджувачів, освітян, науковців, представників громадських організацій і владних структур – усіх, хто вболіває за духовність народу України, за майбутнє нашої держави.

  Патерок Людмила

6 коментарів:

VolNa: сказав...

Дорогие коллеги! Примите самые теплые поздравления и самые искренние пожелания из России! Пусть ваша профессиональная жизнь будет насыщенной и интересной! Все ваши начинания и затеи - успешными и востребованными! Читатели - многочисленными! Спонсоры - щедрыми! Коллектив - дружным!

Бібліотека села Міжлісся сказав...

Дякую!

Голобська селищна бібліотека сказав...

Дякую за привітання! Бібліотекарі Волині Вас також вітають.

Ганна сказав...

Дякуємо! Найщиріші Вам вітання!

Бібліотека села Міжлісся сказав...

Дякую Вам!

Сергій Фрецюк сказав...

Прийміть і мої вітання і заходьте в гості- http://chervonivskalib.blogspot.com