пʼятницю, 7 грудня 2012 р.

Відзначили свято місцевих самоврядців

     7 грудня в районному Центрі дозвілля відбулися заходи, приурочені Дню місцевого самоврядування в Україні.Барська районна рада
    На свято місцевої демократії зібрались кращі її представники: очільники районної та міської влад, голови сільських рад, члени виконавчих комітетів та депутати місцевих рад, заслужені ветерани органів місцевого самоврядування.
      Першим з вітальними словами виступив голова Барської районної ради Микола Васильович Радіонов, який щиро привітав всіх причетних до цього свята та побажав успіхів та наснаги. З такими ж теплими привітаннями виступили перший заступник голови райдержадміністрації Юрій Володимирович Мельничук та Барський міський голова Олексій Іванович Дзісь.
       Нашого сільського голову також було нагороджено грамотами.
 
 

 
     Заслужених ветеранів місцевого самоврядування та ряду нині працюючих службовців, депутатів, очільників місцевих громад було нагороджено почесними грамотами районної та міської рад.
     Також від імені Вінницької обласної ради присутніх привітав її депутат, голова Вінницької обласної організації профспілки працівників освіти і науки Сергій Георгійович Пугачов, вручивши заслуженим працівникам подяки обласної ради та цінні подарунки.
    Після урочистої частини всі мали змогу насолодитись яскравою концертною програмою, яку подарували колективи народної творчості. Барська районна рада
     "Войнашівські пави" також привітали присутніх своїм виступом.
 
 
 

Немає коментарів: