середу, 21 березня 2018 р.

Натхненний словограй під зливою думок





     У школі пройшов поетичний калейдоскоп "Натхненний словограй під зливою думок", приурочений до Дня поезії та відзначення 100 річчя Л.Забашти, 110 річчя М.Пригари та  115 річчя Н.Забіли. Ведучими були бібліотекар Патерок Л.М. та вихователь групи продовженого дня Федюк Л.Л.
      У калейдоскопі участь брали учні початкової школи. Так діти 1-Б класу з вчителем Житнюк Т.М. розповіли вірші Любові Забашти, другокласники з вчителем Слободян Л.Л.  читали поезіїї Наталі Забіли.


      А учні 3-Б класу з вчителем Місюрко В.Д. показали присутнім "Весняну казочку" Н.Забіли. Вони старанно та з майстерністю  зіграли весну, весняних квітів, мурашок, пташок, павуків, метелика, бджілок. Діти співали та танцювали, тому глядачам здавалось, що й вони знаходяться на весняній галявині.
     Бура Л.О. з частиною 4-Б класу показали лялькову виставу Марії Пригари "Казка про ведмедика", де учасники розмовляли словами ведмежат, лебедів , сороки, лисички, їжачка та ще й білки. А інша частина класу розіграли сценку за віршем М.Пригари "В школі".




























































Немає коментарів: