неділю, 5 липня 2020 р.

ХЕЙТ ПІД ЧАС ПАНДЕМІЇ


Знімаєш стрес, пишучи гнівний коментар? А раптом твоїми емоціями маніпулюють, щоб спровокувати його написати? Світ охопила ще одна пандемія — пандемія мови ворожнечі та онлайн-хейту. Коронавірус не обирає, кого інфікувати, але з вірусом ненависті все залежить від нас.

У новому онлайн-курсі з протидії мові ворожнечі в інтернеті «Хейт під час пандемії»https://stophate.ed-era.com/uk/courseware/?lecture=1151&module=396#!204 ми розповімо, як маніпулювали твоїми емоціями під час карантину, щоб заохотити опублікувати злісний коментар. З трьох навчальних модулів ти дізнаєшся:
• що таке мова ворожнечі;
• як вона пов’язана з коронавірусом;
• чому виникає негатив у соцмережах;
• яка альтернатива онлайн-хейту.

Цей онлайн-курс «Хейт під час пандемії» створила студія онлайн-освіти EdEra за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Зміст продукту належить виключно EdEra і не обов'язково відображає погляди USAID або Уряду США. Відтворення та використання будь-якої частини цього продукту в будь-якому форматі, в тому числі графічному та електронному, копіювання або використання у будь-який інший спосіб без відповідного посилання на оригінальне джерело, забороняється

Немає коментарів: