неділю, 22 жовтня 2023 р.

Оголошення


І знову в нашому селі горе😭😭😭
Ми будемо тебе пам'ятати 🙏🙏🙏

Плачуть очі, ридає душа… Іще один ангел відійшов на небо…
10 жовтня під час виконання бойового завдання із забезпечення відсічі збройної агресії російської федерації в районі населеного пункту Первомайське Донецької області загинув наш земляк, вірний син України, Герой МИРОНОВИЧ Олександр Дмитрович, 1976 р.н., житель с. Міжлісся.

Герой мужньо долав складнощі військової служби ще у зоні АТО, закарбовуючи твердість чоловічого характеру в боях та наближаючи Перемогу. Цілеспрямований та наполегливий.
Йому б жити та розвивати свою країну, будувати сім'ю, втілювати плани і мрії... Все перекреслила клята війна, залишивши вічний біль у серцях усіх, хто знав і любив Олександра.
Усі ми, українці, без винятку повинні усвідомити, якою страшною ціною зараз виборюємо своє право на життя, свою свободу та незалежність! Не ту, яка на папері, а ту, з якою живемо щодня. Ми повинні завжди пам’ятати наших оборонців, не забувати ту ціну, яка платиться щодня за наше краще майбутнє.
Висловлюємо щирі співчуття всім рідним та близьким, побратимам загиблого Захисника України. Розділяємо біль утрати та низько схиляємо голови у скорботі перед мужністю нашого Героя!
Глибока шана та низький уклін Герою за самовіддану любов до України, за захист кожного з нас!
Вічна та світла пам’ять Захиснику України!
Слава Герою!


 

Немає коментарів: