понеділок, 25 грудня 2023 р.

"Коляда лунає - Україну єднає!" в храмі Архистратига Святого Михайла в день Різдва.

У веселому і теплому дусі Різдвяного свята, директор будинку культури та завідуюча бібліотеки разом з дітьми: Баланюком В., Бондар Д , Генсіровським М., Губчакевичем Д., Корчинською К., Кутішевською Д., Патерок Л , Патерок С., Скопчак Р., Христофором М. у супроводі баяніста Шилика В. взяли участь у колядуванні "Коляда лунає - Україну єднає!" та вітанні у місцевому храмі Архистратига Святого Михайла в день Різдва.





Разом із отцем Ростиславом вони створили теплу та дружню атмосферу, наповнену радістю та позитивними емоціями. Колядки та щедрівки звучали в храмі, запрошуючи усіх вірян до спільності та об'єднання в ім'я святкового духу.
Це об'єднання сил та позитивної енергії не лише створило особливу атмосферу в храмі, але й призначено допомагати тим, хто захищає нашу країну. Зібрані кошти у сумі 2091 грн підуть на підтримку Збройних Сил України, надаючи важливу допомогу та виражаючи глибоку вдячність тим, хто ризикує своїм життям заради миру та безпеки. Нехай це благородне діло приносить радість і підтримку тим, хто стоїть на передовій оборони нашої країни.












 

Немає коментарів: