субота, 27 липня 2024 р.

Цілюща сила рідної землі

.     В місті Бар 27 липня у місцевому парку відпочинку відбувся фестиваль цілющих трав Erba-БАР та благодійний концерт талантів рідного краю "Цілюща сила рідної землі".
          На фестивалі був благодійний ярмарок, де місцеві майстри, завідуючі бібліотек та директори будинків культури проводили майстер-класи, виставляли свої вироби та картини. Було що і придбати: трав'яні збори, смузі, коктейлі, наливки, печиво тощо. Було чимало фотозон та цікавих локацій.
     Фестиваль цілющих трав та благодійний концерт місцевих талантів та "Оркестру 59" - сучасний культурний проєкт в рамках загальної роботи "Культурного Десанту" ЗСУ, за участі нашого земляка В'ячеслава Крупського (м.Київ).
     Завідуючі бібліотек сел. Бар Никитюк В. та с. Міжлісся Патерок Л., директор будинку культури с. Міжлісся Домінішина Л. з аматорами художньої самодіяльності Многолетна Н. та Патерок В. теж долучились до фестивалю. Вони представили художні номери, ароматичні саше, чаї з трав, ляльки обереги, різноманітні настоянки, мед та букетики з ароматичних трав.





















































Немає коментарів: