неділя, 7 липня 2024 р.

На щиті


Темні дні, які принесла росія в нашу світлу, квітучу Україну, не минають. З кожним днем все більше болю на нашій землі, все більше горя та сліз, що розривають душу і серце. Омивається наша земля кров'ю найхоробріших Героїв. І немає спину втратам. Сьогодні чергова хвиля горя і смутку…


     На щиті додому повертається мужній воїн, який боронив українську землю від російського окупанта, наш новітній Герой, старший солдат ШОСТАЦЬКИЙ Вадим Володимирович, 1989 р.н., житель станції Бар.

     Вадим став на захист України у квітні 2022 року. Він віддав серце і душу своїй країні. З честю і гідністю Захисник боровся до кінця, але, на жаль, його молоде життя обірвалося. Світлий, добрий спомин про загиблого Героя назавжди залишиться у нашій пам'яті, у спогадах родичів і земляків, в серцях усіх, хто знав, любив і поважав його.

     Кожного дня хоробрі Захисники та Захисниці виборюють для Неньки-України право на життя, ціною свого… Невимовний біль стискає груди за те, що наша країна, наша громада втрачає найкращих…

     Висловлюємо щирі співчуття родині та близьким Вадима. Вся громада схиляє голови в скорботі разом з вами… Низький уклін і безмежна вдячність загиблому Воїну!

     Легких хмаринок, Воїне, солдате,

     Ти – наш Герой! Назавжди, на віки!

     Вічна пам’ять і слава Герою Вадиму Шостацькому!
 

Немає коментарів: