пʼятницю, 20 травня 2011 р.

"Три матері у моєму житті"


Ой маю я три матері,
Та всі три хороші, –
Три матері, три квіточки,
Три краснії рожі.
Перша мати – Непорочна,
Як лілея біла,
Із Дитятком-Немовлятком,
Пречистая Діва.
Друга мати – це найкраща
В світі Україна.
Третя мати – що ж про неї
Гарного сказати?!
Це ласкава, люба мила,
Рідна моя мати.
Ой маю я три матері,
Та всі три хороші, –
Три матері, три квіточки,
Три краснії рожі.


В травні в нашій країні відзначають чималу кількість урочистих свят. Але, безперечно, День матері та День сім’ї – свята найбільш зворушливі, адже кожний з нас з дитинства несе в душі єдиний, неповторний образ своєї матері, яка завжди зрозуміє, пробачить, пожаліє і буде щиро любити свою дитину.
 У цьому чудовому місяці, коли все заквітчане зеленню і квітами, місяці, який є символом нового життя, батьки, гості і  діти  зібралися в школі с.Міжлісся, щоб віддати належну шану і увагу матерям. Свято це має потрійне значення: звеличує Матір Божу – нашу Небесну Неньку, підносить гідність матері – людини, а також символізує Вітчизну – Україну.
         Свято продовжилося інсценізацією за участю дітей 2-Б класу з учителем Житнюк Т.М. , в якій вони через вірші, пісні і власноруч приготовлені дарунки говорили своїм мамам: «дякую і люблю!».
   Справді, мама – це вогонь, який огріває хату своєю присутністю, єднає всіх членів родини і кожна дитина – мала чи доросла потребує відчувати біля себе лагідне серце матері, яке віддає себе з любов’ю і ніколи не вичерпується.











Немає коментарів: