середу, 15 січня 2014 р.

Робота бібліотеки с.Міжлісся є гарним прикладом залучення підростаючого покоління до вивчення творчої спадщини Т.Г. Шевченка


Таке переконання висловив голова районної державної адміністрації Геннадій Лук під час відвідування Міжлісянської сільської книгозбірні.
Змістовна й оригінально оформлена тематична виставка, приурочена життю і творчості Великого Кобзаря, проведення цікавих заходів з нагоди 200-річчя народження Тараса Шевченка, про які можна дізнатися з блогу бібліотеки, - усе це свідчить про те, що бібліотекар Людмила Патерк працює досить відповідально, творчо й креативно, використовуючи у своїй роботі інноваційні методи та технології.
Тому й має бібліотека чимало відвідувачів. І кожен з них може знов і знов долучатися не лише за допомогою книг, а й інтернет-ресурсів до пізнання безцінної творчої спадщини Кобзаря.
Як от, наприклад, юні читачки, які представили очільнику району Геннадію Луку та начальнику відділу культури і туризму райдержадміністрації Людмилі Гапонюк невеличку літературну композицію з віршів Тараса Шевченка.

«Приємно, що Міжлісянська сільська бібліотека є справжнім храмом духовності, де пропагується передусім національна культура, у якій чільне місце займає творчість Великого Кобзаря. І це є складовою активної підготовчої роботи до відзначення 200-річчя від дня народження Т.Г.Шевченка, яка проводиться в районі на виконання завдань Президента України», - зазначив на завершення зустрічі голова райдержадміністрації Геннадій Лук.
Барська райдержадміністрація


 

 


 
 

Немає коментарів: