суботу, 5 липня 2014 р.

Ми українці!

   З метою консолідації зусиль навколо ідеї єднання України заради миру та щасливого майбутнього, виховання у односельців почуття патріотизму і гордості за свою самобутню державу діти провели свято для своєї вулиці Шевченка під патріотичною назвою, що звучить гордо – «Ми – українці!».

     Для створення радісної дружньої атмосфери, піднесеного настрою та відчуття єдності сценічний майданчик був прикрашений яскравими кульками .
     Надзвичайно зворушливим для всіх учасників та присутніх стало й винесення дітьми-лідерами українського стягу, а також урочисте звучання Державного Гімну України, який нікого не залишає байдужим.
     Свою творчість, позитивні емоції присутнім дарували  Віолетта, Ілона,  Анастасія, Дмитро,  Богдан, Маша, Даша,  Вадим та Вероніка.  Вони зачитували зворушливі рядки віршів про Батьківщину, колективно співали пісні про Україну та показували сценки з історії країни .
       Дух самобутності та національного відродження відчувався упродовж усього святкового дійства. Учасники  побажали усім міцного здоров’я, успіхів, сяючих посмішок, щасливого життя, добра та миру!

 
 
 


























Немає коментарів: