понеділок, 14 жовтня 2024 р.

Пост подяка за отримані книги

#Благодійний_фонд_імені_Іллі_Грабара

   Міжліссянська сільська бібліотека отримала чудовий подарунок від Благодійного фонду імені Іллі Грабара: 65 цікавих і яскравих різножанрових україномовних видань.             Фонд був створений на честь ГЕРОЯ - захисника Іллі Грабара його дружиною Марією, матір'ю Людмилою та рідним братом Назарієм.Ілля віддав своє життя за нашу волю та свободу. В пам'ять про Іллю його сім'я робить добрі справи - ділиться частиною свого великого  серця. ❤️ Основною сферою діяльності цього фонду є допомога дітям  


  Шановні представники Фонду імені Іллі Грабара! 

  Від щирого серця дякуємо вам за надані 65 україномовних книг для дітей. Цей дар є надзвичайно важливим для нашої бібліотеки, адже книги охоплюють як літературу для молодших школярів, так і твори для старшокласників. Ваш внесок включає як навчальні матеріали зі шкільної програми, так і літературу для дозвілля, що сприятиме розвитку любові до читання серед молоді.

     Ваше щире бажання підтримати культурні ініціативи в Україні робить значний внесок у виховання майбутніх поколінь. Ми впевнені, що ці книги надихнуть дітей на нові знання та відкриття.

   Ще раз дякуємо за вашу підтримку!












Немає коментарів: