середу, 28 квітня 2021 р.

«Великдень на гостину просить».

 


З нагоди свята Христового Воскресіння бібліотека с.Міжлісся пропонує переглянути книжкову виставку-інсталяцію «Великдень на гостину просить».

На виставці представлені видання, які розповідають про народні традиції відзначення Великодня. Користувачі мають змогу ознайомитись із документами книжкового фонду нашої бібліотеки, які висвітлюють національні особливості українських свят, зокрема, Великодніх, а також традиції та звичаї пов’язані з цим святом.

Представлена література допомагає детально розкрити таємницю писанкарства, адже нині воно набуває колишнього розмаху. Відроджуються забуті техніки, з’являються нові майстри.
Усі хто цікавиться, любить і шанує писанку, знайде фахові матеріали у цих книгах. А також до вашої уваги цьогорічні писанки.
Українці відроджують та свято бережуть свої національні традиції, уявлення про весняне пробудження, про невмирущість вічно живого духу нашого народу. Тож у ці святкові дні Воскресіння Христового бажаємо кожній родині здоров’я, добробуту, взаєморозуміння. А ще бажаємо кожному з вас натхнення, яке обов’язково подарує Вам перегляд нашої виставки-експозиції.















Немає коментарів: