суботу, 6 травня 2023 р.

З ДНЕМ ПІХОТИ!


     Сьогодні, 6 травня, українські піхотинці отримують вітання у своє професійне свято - День піхоти Збройних сил України. У 2023 році Україна відзначає це свято в умовах війни, і підтримати та подякувати знайомим піхотинцям красивим привітанням особливо важливо.
      День піхоти відзначається 6 травня, оскільки саме цього дня у 1648 році козаки здобули перемогу у битві біля Жовтих Вод. Це перша переможна битва Національної визвольної боротьби під керівництом Богдана Хмельницького.
      Крім того, 6 травня відзначається християське свято День Георгія Побідоносця, який вважається покровителем українських воїнів.
      Вітаю всіх піхотинців ЗСУ з Днем піхоти! Повертайтеся додому живими та неушкодженими! Ви всі - наші герої. Україна пишається вами!

       Нехай Господь оберігає вас на полі бою від будь-яких поранень, а Георгій Побідоносець дарує вам мужність та допоможе вибороти перемогу України.
       Пам'ятайте про те, що ваші сім'ї чекають на вас щодня, і коли ви повернетеся додому, цей день запам'ятається як найсвітліший і найщасливіший у житті. Нехай це завжди надає вам сили!



 

Немає коментарів: