суботу, 10 червня 2023 р.

Допомога захисникам

Друзі!
Неймовірна подяка усім, хто долучився до збору коштів та допоміг нашим хлопцям "отримати крила"! Завдяки вам зібрані кошти на дрон MAVIC 3 для 54 бригади, в складі якої боронить Україну дорога мені людина, ваш земляк!
Дрон куплений та доставлений волонтерами Лісовим Андрієм та Почапським Олександром, за що їм низький уклін і подяка! А ще доставлено продукти харчування та інші речі необхідні нашим захисникам.

Наші захисники і захисниці на донецькому напрямку вдячні Вам від усього серця!
Спасибі всім, хто долучився до збору коштів на дрон. Висловлюю свою повагу і вдячність за небайдужість, за своєчасну і таку необхідну допомогу. Дуже приємно усвідомлювати, що є поруч ті, хто завжди готовий допомогти, не жаліючи своїх сил та часу. Завдяки таким людям ми ще на крок ближче до нашої з вами перемоги.
Дякую директору ТОВ «Агродар Бар» Андрейкову Р. Б. та його працівникам; працівникам Барської дільниці АТ " Вінницяобленерго"; отцю Ростиславу та парафіянам храму Преподобного Серафима Саровського сел. Бар і храму Святого Михайла с. Міжлісся; працівникам ТОВ " Міжлісся"; депутату Барської міської ради Їжакевичу О. та його дружині; дітям, вчителям, батькам і адміністрації школи; жителям міст Бар та Хмільника, та сіл Маньківка (Тульчинський р-н), Міжлісся, Войнашівки, Мирного, Заможного та сел. Бар; а ще нашим землякам, які проживають за кордоном у Польщі та Німеччині.
Величезна подяка усім! 💙💛🇺🇦
Дякую за кожну 1000, за кожні 100 та за кожні 10 гривень!
Важлива була кожна гривня!
Разом переможемо!💙💛🇺🇦
Перемога буде за нами!
Кого цікавить вартість:
Квадрокоптер - 106 875,00грн.
Карти пам'яті - 1 140,00грн.
Смартфон - 5 413,00грн.



















 

Немає коментарів: