пʼятницю, 20 січня 2012 р.

"Книжкове багатство бібліотеки"




20січня у гості до бібліотеки завітали учні 1-Б класу з вчителем Місюрко В.Д. Цього дня вони  вперше стали читачами.  У ході екскурсії юні читачі познайомились ознайомилися із правилами бібліотеки , оволоділи навиками пошуку літератури, дізналися про принципи роботи  бібліотеки. 
   
  
З захопленням та цікавістю малята слухали розповідь бібліотекаря про казковий дім, де живуть різноманітні книжки. Дізнались про те , що можна прочитати про рідний край, про найдивовижніші у світі машини, про перші літальні апарати і космічні кораблі. Чимало тут і казок. Примандрувавши з сивої давнини, вони ніскільки не постаріли, не втратили своєї життєрадісності, бойового духу, гумору.
Бібліотекар розповіла про будову книжки, про періодичні видання для дітей, з деякими з них учні мали можливість ознайомитися в бібліотеці, ознайомила з каталогами та картотеками.
Також діти мали можливість переглянути  книги з книжкових виставок : «Чарівний світ дитинства», «Казки дідуся лісовичка», «По книгах всесвіту у світ дитинства й доброти» та ін.


Несподіванкою для маленьких читачів стала зустріч з Інтернет-центром.  Діти з задоволенням переглядали блог бібліотеки і раділи, коли бачили там свої виступи у дитячому садочку.


Дітям сподобалась зустріч і залишали вони бібліотеку , зігріту теплом книги, з книжкою у руках дуже неохоче.





Немає коментарів: