середу, 12 листопада 2014 р.

Вітання з днем працівників сільського господарства

Фото Картинка Вітання З Днем працівника сільського господарства 2011


Шановні працівники сільського господарства!
Сердечно вітаємо Вас із професійним святом Днем працівників сільського господарства, що увінчує напружений, сповнений клопотами хліборобський рік. Саме він переконливо доводить спроможність і вміння трудівників села гідно виходити зі складних, почасти непередбачуваних ситуацій.



Відзначення Дня працівників сільського господарства - це визнання державою звитяжної хліборобської праці на благо України, це хвала мозолястим рукам селян, які знають справжню ціну хлібу!

Аграрний сектор економіки тому й іменується базовим, що разом з іншими складає основу життя держави та добробуту її громадян.

   В усі часи, як повелося з діда-прадіда, напружена хліборобська праця була і залишається визначальною складовою розвитку держави, запорукою її процвітання. Ваші працьовиті руки, природна мудрість, невсипуща працездатність, багатий досвід живлять сьогодні українську ниву, стверджуючи істину: якщо є урожай, то у народі – мир і спокій.

    Відомо, як нелегко сьогодні працювати на землі. Але лише завдяки Вашій наполегливій праці та умілому господарюванню досягнення в сільському господарстві останніх років стають загальновизнаними. Завдяки сільським трудівникам полиці наших магазинів все більше і більше наповнюються високоякісними українськими продуктами, а в кожній українській оселі є і хліб, і до хліба.

Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним, на благо розквіту рідної України та піднесення добробуту всього українського народу. Хай обходять вас стороною природні стихії, а Ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров’ї!
   Нехай не переводиться селянський рід на українській землі, а праця відданих їй трударів буде належно поцінованою. Велика подяка вам за любов до землі, терпіння і витримку. Щастя, злагоди в кожну домівку. Нехай нива щедро колоситься, здоров’я міцніє, а трудові успіхи примножуються.

1 коментар:

"Старожитності" сказав...

Шановні колеги!
Щойно в мережі з’явився новий науково-популярний інтернет-ресурс «Старожитності», присвячений проблематиці матеріальної історико-культурної спадщини у всій її багатобарвності: від суто академічних питань до практики охорони пам’яток. Сайт підтримується двома установами Національної академії наук України – Інститутом української археографії та джерелознавства ім. М. С. Грушевського та Інститутом історії України.
Ми знаходимося за адресою http://starozhytnosti.org.ua, зв’язок електронною поштою pamjatky@ukr.net
Просимо повідомити про нас вашу аудиторію, також будемо раді всім іншим формам співробітництва. Інтернет-ресурсам схожої тематичної спрямованості пропонуємо обмінятися посиланнями.
Розраховуємо на взаємність!