середу, 30 вересня 2015 р.

День бібліотек


    Сьогодні у Барській районній бібліотеці відбулося святкове зібрання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. З професійним святом працівників книгозбірень щиро і сердечно привітали перший заступник голови облдержадміністрації Андрій Гижко, очільники району Володимир Саволюк і Михайло Піддубний, голова правління ПАТ «Вінницягаз» Олександр Кривак, в.о.начальника відділу культури райдержадміністрації Петро Бучковський.


     Як зазначив у своєму виступі перший заступник голови облдержадміністрації Андрій Гижко, за останнє десятиліття у бібліотечній галузі відбулися кардинальні зміни. Хоча є ще і багато проблем. Але якщо спрямовувати спільні зусилля на їх подолання, то можна досягти вагомих позитивних результатів.
    Він щиро подякував бібліотекарям за їхню сумлінну, творчу, подвижницьку працю і подарував районній бібліотеці книги.
    Також з нагоди професійного свята кращим бібліотекарям району за професійну майстерність, вагомий внесок у розвиток бібліотечної справи, впровадження інноваційних бібліотечних послуг з використанням інтернет-технологій, перемогу у низці конкурсів були вручені Почесні грамоти, подарунки і квіти.
    Завідувачка  Міжліссянською сільською бібліотекою отримала сертифікат переможця обласного конкурсу творчих заходів програм і проектів бібліотек "Світло провінції 2015" в номінації "Формуємо нове поколоіння! Бібліотека - простір для розвитку дитини" та отримала грамоту Барської районної держадміністрації та районної ради.

Немає коментарів: