четвер, 17 жовтня 2024 р.

Веселий осінній гном


         У 3-Б класі з учителем Бурою Л.О. відбувся майстер-клас "Веселий осінній гном", організований спільно з завідувачкою бібліотеки та директором будинку культури. Діти мали можливість проявити свою творчість, виготовляючи гномиків із кольорового паперу, що сприяло розвитку їхніх художніх навичок та уяви.

Національний тест з медіаграмотності

В рамках Глобального тижня медіаграмотності працівники культури с.Міжлісся Домінішина Л. та Патерок Л. пройшли #Національний_тест_з_медіаграмотності, та дізналися наскільки стійкі до маніпуляцій та дезінформації.

середа, 16 жовтня 2024 р.

Веселий їжачок


У рамках осінніх годин творчості завідуюча бібліотеки та директор будинку культури провели черговий майстер-клас для учнів молодших класів. Сьогоднішнє заняття, на якому були присутні першокласники 1-Б класу разом з учителем Слободян Л.Л., мало назву "Веселий їжачок". Під час майстер-класу діти власноруч створювали симпатичних їжачків із кольорового паперу, вивчаючи основи аплікації та розвиваючи свої творчі здібності.

вівторок, 15 жовтня 2024 р.

Осіннє дерево


Щороку восени, протягом чотирнадцяти років, у нас традиційно проводяться осінні години творчості з учнями молодших класів. Ця подія дає можливість дітям поринути у світ мистецтва, розвивати свою уяву та навички роботи з різними матеріалами. Кожен рік творчі заняття набувають нових форм і тематики.

понеділок, 14 жовтня 2024 р.

Пост подяка за отримані книги

#Благодійний_фонд_імені_Іллі_Грабара

   Міжліссянська сільська бібліотека отримала чудовий подарунок від Благодійного фонду імені Іллі Грабара: 65 цікавих і яскравих різножанрових україномовних видань.             Фонд був створений на честь ГЕРОЯ - захисника Іллі Грабара його дружиною Марією, матір'ю Людмилою та рідним братом Назарієм.Ілля віддав своє життя за нашу волю та свободу. В пам'ять про Іллю його сім'я робить добрі справи - ділиться частиною свого великого  серця. ❤️ Основною сферою діяльності цього фонду є допомога дітям  

неділя, 13 жовтня 2024 р.

Благодійна ярмарка


Сьогодні взяли участь в благодійній ярмарці на підтримку ЗСУ в м.Бар .

Велика подяка організаторам за чудову атмосферу та неймовірні емоції. Зібрані кошти в сумі 14040грн. передали

субота, 12 жовтня 2024 р.

Посилочки з книгами


       Сьогодні отримала дві посилочки від #Благодійного_фонду_імені-Іллі_Грабара, в яких знаходиться 65 книг для дітей різного віку. Дуже рада, думаю  користувачі моєї бібліотеки теж будуть раді.

пʼятниця, 11 жовтня 2024 р.

Зустріч із захисником


Приємна несподіванка.

Сьогодні до нас завітав особливий гість - наш захисник.

Ми дуже пишаємося,що маємо таких земляків. 

четвер, 10 жовтня 2024 р.

Ще одна втрата


Шановна громадо! Сьогодні зустрічаємо живим коридором нашого земляка, Героя ЧИЖЕВСЬКОГО Вадима Андрійовича, 1974 р.н., жителя селища Бар. 

Річниця захиснику

Сьогодні рік,як тебе з нами немає. Наш захисник, наш позитивчик, наш Герой, наш Мирон. Миронович Олександр Дмитрович

вівторок, 8 жовтня 2024 р.

Німецька книжкова полиця в Україні


#Німецька_книжкова_полиця_в_Україні - частина проєкту в межах «Обміну між німецькою та українською книжковою та літературною індустрією», що фінансується Уповноваженою федерального уряду Німеччини з питань культури та засобів масової інформації та реалізується Гете-Інститутом, Німецькою асоціацією видавців та книгорозповсюджувачів і #Українським_інститутом_книги. 

понеділок, 7 жовтня 2024 р.

ПАМ’ЯТІ ГЕРОЯ РОМАНА ПАТЕРКА

     Найпідліша сторона війни в тому, що на ній постійно гинуть люди. І найболючіше, коли гинуть безневинні люди, які не хотіли нічого чужого, не йшли ні до кого зі зброєю в руках. Найбільшим бажанням яких було жити в мирі і спокої, працювати, творити, ростити і виховувати дітей, жити повноцінним життям на своїй рідній землі під мирним небом. Дуже хотів цього і наш односельчанин Роман Патерок.

субота, 5 жовтня 2024 р.

Масксітки

І так щодня.

Допомагаємо воїнам пришвидшувати день перемоги. Усіх бажаючих допомогти, чекаємо в БК з 09:00

вівторок, 1 жовтня 2024 р.

Нагородження Героїв


🇺🇦1 жовтня у День українського козацтва і Покрови Пресвятої Богородиці, не тільки вітаємо тих Героїв, які боронять Україну, бережуть спокій і дарують надію на наше вільне і щасливе майбутнє, просимо для них захисту від Всевишнього.

   Ми ще й низько вклоняємося у пошані перед памʼяттю тих, хто ціною власного життя стримував на воєнних фронтах ворога, тих, хто загинув у нерівному бою із загарбниками нашої України. 

Моя Україна - колиска козацької волі".

До Дня захисника та захисниць України, до Дня козацтва у бібліотеці діє книжкова виставка "Моя Україна - колиска козацької волі".

Вклоняємося доземно українському воїну".

1 жовтня - День захисників і захисниць. Передусім це свято тих, завдяки кому ми зберігаємо незалежність, маємо змогу жити повсякденним життям – працювати, творити, відпочивати, виховувати дітей.

В цей день директор будинку культури та завідуюча бібліотекою організували зустріч-бесіду з нашими воїнами "Вклоняємося доземно українському воїну".